неділю, 17 вересня 2017 р.

Свято вулиці "А у наc на вулиці Вишневій"

В смт. Благодатному 17 вересня 2017 року відбулось свято вулиці Вишневої "А у нас на вулиці Вишневій". Такі свята стали традиційними в нашому селищі, починаючи ще з радянських часів. Цього свята немає в календарі, але це - особливе свято, на яке мешканці вулиці чекають з нетерпінням.



Поміж багатьох вулиць нашого селища промальовується зі своїми красивими будинками вулиця Вишнева, яка вирізняється серед інших своїми зеленими насадженнями, чистотою узбіч і добротою її мешканців. Охоплює 28 будинків, в яких живуть люди з великим талантом чистоти серця, людяності і взаємодопомоги. До свята приєднується і вулиця Макаренка, яка славиться добрими, чуйними, мешканцями, турботливими сусідами.

Неповторна у своїй красі вулиця Вишнева особливо в травні, коли так розкішно зацвітають, наче молоком облиті, вишні у кожній садибі. Ошатні дворики, що потопають у вишневих садах, у різноманітті квітів, які з ранньої весни і до пізньої осені рясніють всіма барвами веселки. Небайдужі люди живуть на цій вулиці, які своїми дбайливими руками, вкладаючи кусочок серця і душі, перетворюють свої дворики у квітучі газони, осучаснюють свою вулицю і пишаються нею. Садиби, кожна по своєму, оригінальні і неповторні.



























Шановні! Завжди залишайтесь такими  енергійними, щасливими, як сьогодні. Нехай напророчить вам вересень серед хороших сусідів довгу низку літ, які будуть заквітчані щастям і достатком. Нехай у серці панує мир, у душі - Віра, Надія і Любов, а ласка Божа буде постійним  Вашим оберегом на всіх життєвих дорогах. Божої благодаті, заступництва Діви Марії та всіх земних благ! 







Немає коментарів:

Дописати коментар