неділя, 28 червня 2020 р.


28 червня – ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.
Нині дійсно визначне свято. Конституція України є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. Це фундамент, на якому базується наша країна. Україна – суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. В межах існуючого кордону Україна є цілісною і недоторканною. На жаль, як і століття тому, сьогодні українці вимушені зі зброєю в руках боронити незалежність нашої держави, захищати наше право жити і працювати у своїй країні. Тож вічна шана тим, хто загинув, захищаючи незалежність України. Низький уклін тим, хто саме у ці хвилини боронить нас на кордонах.
Хай мир та добро наповнюють ваші серця, а у душах міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!







ЗІ СВЯТОМ – ДНЕМ МОЛОДІ!
Хай щастить вам на добрі справи, вірних друзів, достаток і злагоду в родинах, втілення найкращих життєвих планів і мрій! Міцного здоров’я, оптимізму, віри  в себе та свої сили! Щоб у ваших серцях завжди сяяв вогонь наснаги, надії та любові, добра та людяності. Міцної дружби, щирого кохання!
ЗІ СВЯТОМ!


Немає коментарів:

Дописати коментар